Tidligere køkkenchef hos Mortens Kro, Charlotte Veiergang, er sprunget om bag disken hos Charcuteriet NIBNAB hos Vin&Vin i Aalborg, hvor hun ser glæder sig til at nørde endnu mere i oste, røgvarer og lækre vine.
Siden Charcuteriet NIBNAB åbnede den 1. juni med lækre delikatesser, er det kørt på skinner for Vin&Vin’s nye gren på forretningen. Derfor har Vinhandler Martin Andersen udvidet mandskabet yderligere.
”Der har desværre været nogle kunder, som har måtte gå forgæves, så derfor har vi nu ansat en mere i charcuteriet. Nu har vi to ansatte, så vi er fuldt dækket ind og kan holde åbent seks dage i ugen,” fortæller Martin Andersen.
Ny kok i butikken
Det nye ansigt bag disken er Charlotte Veiergang, der kommer fra en stilling som køkkenchef for frokosten på Mortens Kro. Hun valgte at træde til hos det lille charcuteri ved Skibbertorvet, fordi hun nu kan kombinere sin passion for god mad med interessen for vin.
”Det er megaspændende, at vi er i en kæmpe vinbutik. Så kan jeg gå herind i charcuteriet og fordybe mig i oste, som også er en stor passion for mig, og så kan jeg gå ud i vinbutikken og sælge noget godt vin dertil,” siger Charlotte Veiergang.
Charlotte Veiergang kommer til at stå i køkkenet sammen med Line Hammer, hvor de sammen vejleder kunder i lækre oste, skiveskårende pålæg og røgvarer fra hele verden med dertilhørende oliven, aioli, pesto og nybagt brød.
Læs resten af artiklen i den trykte udgave eller her på netavisen under Seneste aviser – Nr. 5. 2022 nederst på siden.
https://hasserisavis.dk/wp-content/uploads/2022/08/Hasserisavis-24s-udg.5-2022.pdf