Fra 1. oktober vil ovnene igen være i fuld gang i det tidligere Hasseris Bageri, når Mohamad Shamseldin og Rubina Kristoffer åbner et nyt pizzeria på adressen.
Efter to års stilhed på Hasserisvej 133B, hvor Hasseris Bageri lukkede ned i efteråret 2022, vil lokalet snart blive fyldt med liv og duften af friskbagt pizza. Fra oktober åbner parret Mohamad Shamseldin og Rubina Kristoffer et nyt pizzeria, som de har arbejdet på siden juni 2024.
“Jeg har haft øje på dette lokale i syv år,” fortæller Mohamad Shamseldin, der sammen med Rubina Kristoffer ejer den populære burgerbar, Sulten, på Reberbansgade 15.
Siden 1. juni 2024 har parret arbejdet intensivt på at renovere det tidligere bageri for at omdanne det til et hyggeligt spisested.
”Vi kommer til at lave et virkeligt hyggeligt sted, hvor man får en følelse af at være i skoven,” afslører Mohamad, der har planer om at skabe en varm, dæmpet og hyggelig atmosfære i ægte hyttestil, der passer ind i det grønne område i Hasseris.
Mere end bare pizza
Mohamad og Rubina er ikke nye i pizzabranchen. Udover burgerbaren Sulten har de tidligere drevet Sulten i Urbansgade, hvor pizza også var på menuen. De introducerede Aalborg for Nutella-pizzaen, som de nu planlægger at genindføre på det nye sted.
“Jeg blandt mange har savnet hans pizzaer,” siger Rubina, der ser frem til at tilbyde kvalitets-pizzaer i Hasseris, herunder glutenfri muligheder.
Det nye pizzeria vil i første omgang fokusere på et nøje udvalgt sortiment af pizzaer, hvor kvalitet er i højsædet.
“Vi kommer ikke til at have 160 forskellige pizzaer på menukortet,” siger Mohamad. “Vi vil gerne skille os ud.”
Rubina Kristoffer uddyber: “Vores pizzaer kommer til at smage helt anderledes på den gode måde. Vi er fuldt ud tro mod vores koncept, som vi kender og ved fungere,” siger hun.
Selvom konceptet er fastlagt, er parret alligevel åbne overfor input fra deres nye kunder i Hasseris.
“Vi har et kæmpe køkken, så vi kan lave rigtig meget forskelligt,” siger Rubina. “Nu har vi valgt at starte ud med dette koncept, men det kan godt være, at vi udvider med tiden. Kundernes mening er virkelig vigtig for os.”
Klar til oktober
Planen er, at pizzeriaet åbner den 1. oktober, med mulighed for at hente sin frokost allerede fra kl. 11. Desuden vil der også blive serveret tyrkisk brunch.
Parret håber på en varm modtagelse fra lokalsamfundet, og de har allerede mærket den positive stemning i området.
“Folk hilser allerede på os, selvom de ikke ved, hvem vi er,” siger Rubina smilende.
Parret søger allerede nu efter medarbejdere til deres nye pizzeria og håber på at ansætte lokale folk.
“Jeg vil allerhelst have, at medarbejderne er lokale,” siger Mohamad, der opfordrer alle interesserede til at søge stillinger som kok, tjener eller andet, både på deltid og fuldtid.